VOOR 21:00 BESTELD = DE VOLGENDE DAG VERZONDEN

Zodra wij jouw bestelling versturen, krijg je hiervan een bevestiging via het opgegeven e-mailadres. Ons streven is dat je je aankoop zo snel mogelijk in huis hebt. Voor 21:00 besteld is de volgende dag verzonden.
Als je bestelling is aangemeld bij post nl ontvang je van ons een track en trace code.

Onze standaard verzendkosten bedragen € 7,25 voor Nederlandse verzendingen.

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@stipkleding.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Is je product beschadigd aangekomen?

- Minimaal twee foto's waarop de beschadiging duidelijk te zien is.

Verkeerd artikel?

- Minimaal 1 foto van het (verkeerde) artikel.

Wij proberen te artikelen zo goed en duidelijk mogelijk te presenteren zodat er een duidelijk beeld wordt geschetst van de producten en je niet voor grote verassingen komt te staan als je de producten ontvangt.

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Ons retouradres:

Stipkleding
Oosterhoutsestraat 49
6678 PE Oosterhout

Wij hopen dat je tevreden bent alles wat je besteld bij Stipkleding. Mocht een artikel toch niet aan je verwachtingen voldoen of niet passen neem dan contact met ons op via: info@stipkleding.nl 
Wij helpen je dan graag verder en zoeken samen naar een oplossing.


TEAM stipkleding